Thursday, November 24, 2016

De unde achizitionam un bilet de avion spre Portugalia?

Vacantele in strainatate nu mai reprezinta un vis indepartat pentru unii datorita faptului ca Wizz Air, Blue Air sau Tarom propun cele mai bune oferte, fiind vizate destinatii pentru toate gusturile, iar tarifele sunt mai accesibile ca niciodata. In plus, orice calator care isi doreste sa profite de cele mai mici preturi poate apela la Aerotravel intrucat sistemul scaneaza toate zborurile, afisand cele mai avantajoase oferte.
Destinatiile sunt pentru toate gusturile, iar pe langa faptul ca aeroporturile din marile orase ale tarii sunt bine legate intre ele, si cele mai importante din Europa sunt foarte apropiate, pentru majoritatea fiind alocat cate un zbor direct in fiecare saptamana, asadar este foarte comod pentru oricine sa se bucure de vacanta mult dorita.

Flexibilitate

Anul acesta sunt multi care aleg un bilet avion Portugalia deoarece clima acestei tari este una dintre cele mai atractive de pe tot continentul, iar orase precum Lisabona sau Porto cu siguranta au cate ceva de oferit pentru toata lumea. Mai mult, cei care isi doresc o locatie putin mai exotica a tarii, pot alege insula Madeira pentru a se bucura de frumuseti naturale si o istorie bogata. Din Bucuresti se poate ajunge direct in capitala portugheza, Lisabona, in mai putin de 5 ore printr-un zbor direct, operat de 6 ori pe saptamana de Blue Air, Wizz Air si Hahn Air Systems.

Preturi bune


Chiar daca toamna si iarna este sezonul city break-urilor, se gasesc preturi foarte bune in tot cursul anului cu ajutorul Aerotravel, iar acestea sunt disponibile la doar un click distanta. De asemenea, in fiecare luna, de regula, Wizz Air, Blue Air sau Ryan Air, toate companii low cost, aloca cate o zi in care toate zborurile au reducere de 20%, fiind astfel mai avantajos ca niciodata sa se puna la cale o excursie alegand un bilet avion Portugalia.