Saturday, December 3, 2016

Cum expediem colete in Bulgaria fara birocratie

Chiar daca Bulgaria este o tara vecina Romaniei, trimiterea unui colet pana aici se poate dovedi o problema, in special din cauza birocratiei. In schimb, situatia este mult mai bine abordata de catre firmele de curierat precum All Packa care asigura serviciul expediere colete Bulgaria, alaturi de multe alte tari din Europa si din lume. Mai mult, toate orasele tarii sunt bine legate intre ele, fiind confortabil atat pentru expeditor, cat si pentru destinatar.
Cu aceasta ocazie nu mai este nevoie de apelarea la Posta Romana, unde cozile sunt interminabile, trebuie completate liste lungi, iar clientii sunt nevoiti sa se deplaseze pana la sediu pentru trimiterea sau primirea unui pachet.

Tarife accesibile

Un alt avantaj adus de All Packa sunt preturile, accesibile pentru toate buzunarele, fiind calculate in functie de volumul si de greutatea pachetelor, iar pentru cazurile speciale intotdeauna se gasesc solutiile optime, existand posibilitatea de a fi negociate.

Usor de trimis

Pentru a trimite un pachet in tarile europene prin All Packa este nevoie de contactarea unui curier care sa preia coletul din orice loc stabilit, pentru ca in cel mai scurt timp sa ajunga la usa destinatarul. In plus, tinand cont ca firma a investit foarte mult in logistica, serviciile sunt de calitate, iar clientii au posibilitatea de a-si asigura marfa trimisa pentru a avea un plus de siguranta pentru cazurile neprevazute.

Profesionalism


Angajatii sunt bine pregatiti pentru activitatea pe care o desfasoara, adaptandu-se la cerintele fiecarei situatii, totul fiind foarte bine organizat, pentru evitarea problemelor. In plus, la All Packa chiar si cele mai aglomerate perioade ale anului sunt bine gestionate, precum sarbatorile legale sau Black Friday, atunci cand numeroase persoane au de primit cate un colet. Asadar, pentru expediere colete Bulgaria clientii se bucura de mai mult confort, totul fiind efectuat din propriul perimetru de confort.