Thursday, February 8, 2018

Descopera calendarul menstrual de la Femibion

Orice femeie care intentioneaza sa ramana insarcinata are foarte multe detalii de care trebuie sa tina cont, intrucat un astfel de moment trebuie planuit cu minutiozitate pentru ca bebelusii sa aiba toate sansele la o dezvoltare corecta. Asadar, totul trebuie sa inceapa cu cateva luni inainte de concepere si descopera calendarul Femibion pentru a fi mai simplu sa se determine momentul ideal pentru a ramane insarcinata.

Cum se foloseste

Chiar daca ciclul poate sa difere de la o femeie la alta, media este de 28 de zile, motiv pentru care ovulatia are loc in cea de-a 14-a zi, ceea ce presupune ca zilele cele mai fertile, cu cele mai mari sanse de a ramane insarcinata sunt cu 5 zile inainte de ovulatie, adica cea de-a 10-a, a 11-a, a 12-a, a 13-a si a 14-a. In schimb, in cazul in care menstruatia nu este constanta si difera de la o luna la alta, in calendar se va nota data primei sangerari si a ultimei. Acest lucru trebuie efectuat pret de cateva luni, urmand ca la final sa se faca o medie si sa se determine cu usurinta care este momentul oportun pentru conceptie. Asadar, totul este mult mai simplu, motiv pentru care descopera calendarul Femibion, care va ajuta orice femeie sa porneasca in aceasta calatorie.

Alte detalii

In plus, totul nu se rezuma la Femibion numai la acest calendar menstrual, ci sunt aduse si cele mai pretioase informatii pe care gravidele se pot baza, astfel incat sa stie ce au de facut in anumite situatii. Mai mult, tot aici se gasesc si suplimente alimentare care ajuta ca orice sarcina sa se desfasoare in cele mai bune conditii, aducand toate completarile necesare, intrucat acestea sunt special concepute pentru diferite etape ale sarcinii, motiv pentru care merita sa se apeleze la Femibion.

No comments:

Post a Comment