Monday, September 21, 2015

detectoare camere ascunse

            Foarte discrete, isi fac treaba cum trebuie. Le recomand cu cea mai mare placere oricand. A avut fratele meu nevoie acum ceva timp – mi-a spus ca ar banui cateva camere in curtea sa si m-a rugat sa ii fac rost, fiind mai priceput in domeniul gadget-urilor si aparatelor de spionaj si contraspionaj. A fost mult mai avantajos sa facem asa, intrucat are o gradina mare si multe obiecte in curte, altfel ne-ar fi fost chiar greu. Si asa, dupa am zis ca il voi lua eu sa ma asigur de un lucru la servvici, dupa care il voi da si colegilor de la locul de munca, daca le va trebui vreodata.
            Dupa ce l-am comandat si a venit, l-am pornit putin sa vad cum functioneaza. Este super usor de utilizat, avertizand printr-un LED si prin vibratii in cazul in care detecteaza ceva in jur, raza de detectie de 15-20 de metri asigurand un perimetru destul de larg. Detectand atat camerele cu wireless, cu fir cat si pe cele cu memorie interna si imbinand tehnologia de detectie radio cu cea de detectie optica a lentilelor, nu va lasa sa ii scape nimic acestui aparat performant.
            I l-am dat fratelui meu si am mers sa il ajut in caz ca avea nevoie. In cele din urma, am gasit un microfon la el in curte. I-am stabilit locatia si l-am luat de acolo. Cred ca fratele meu a intuit cateva persoane dupa modelul acestuia, nu stiu ce a facut mai departe, m-am bucurat ca l-am putut ajuta.
            In final, recomand cu palcere aceste gadgeturi inteligente ca si detectoare camere ascunse, eficiente si faorte usor de utilizat. Daca stiti ca va este periclitata viata personala sau spatiul personal, actionati in consecinta si nu lasati sa va scape ceva. Cu acest aparat, veti avea parte de cele mai bune servicii in materie de contraspionaj!

No comments:

Post a Comment