Saturday, December 12, 2015

Esti frumoasa si prietene tale sunt invidioare se postura ta de “zeita”?



             Esti frumoasa si prietene tale sunt invidioare se postura ta de “zeita” care cucereste inima oricarui barbat. Te-ai saturat de complimente si simti ca frumusetea ta este mai mult inchisa in interiorul tau ? Iti place sa comunici si sa fii cat mai sexy in preajma unui barbat ? Daca da, Studioul de videochat Playade din Iasi iti ofera oportunitatea de a lucra intr-un colectiv bine antrenat din domeniul Videochatului.

           Acest domeniu este relative nou in Romania si este, din pacate, vazut cu ochi rai din cauza persoanelor care nu si-au protejat cu atentie imaginea. Studiolul nostru este foarte profesionist, probabil unul dintre cele la profesioniste studiouri de acest gen din Romania. Noi suntem alegerea potrivita pentru orice fata care isi doreste sa castige o suma mare de bani si sa lucreze intr-un domeniu usor si placut. Imaginea ta va fi protejata, nu iti fa problem. Nimeni nu va stii cine esti. Nici tu deoarece vei descoperi o adevarata pacoste pentru starea barbatilor. 

          Salariul incepe de la 1000-2000 de dolari pe luna si viitoarele angajate vor primi un bonus de 400 euro + alte bonusuri in functie de orele de munca s.a. Echipa noastra de ofera training pentru fetele mai putin familiarizate cu acest domeniu destul de “ciudat” din pacate in Romania. Imagineaza-ti conturile pline cu bani castigati legal ! Imagineaza-ti un salariu asemanator bankerilor din SUA. De ce ai spune nu atat timp cand imaginea ta este protejata de noi ? 

          Nu stiu o limba straina, ce voi face ? Echipa noastra pune la dispozitie un grup de oameni foarte seriosi care va vor invata baza limbii engleze si a altor limbi, la cerere, din Europa si nu numai. Te asteptam la Studioul nostru din Iasi si pe pagina web: www.playade.ro . Inscriete pentru un viitor interviu si nu vei regreta !

No comments:

Post a Comment