Sunday, July 3, 2016

Cum alegem aparatele dentare potrivite?Chiar daca ai impresia ca daca porti aparat dentar nu mai poti sa zambesti si te simti inhibat, nu este adevarat. In plus, in ziua de azi se gasesc o multime de aparate dentare din care putem sa alegem, unele mai estetice ca altele, in functie de ceea ce ne dorim, dar si de ceea ce avem nevoie. In cazul meu, dintii de sus din fata erau strambi si am decis sa ii aliniez asa cum trebuie pentru ca a-mi infrumuseta zambetul. Chiar daca exista posibilitatea sa ne montam fatete dentare, prin aceasta idee mi se pare ca te pacalesti degeaba, ca ele oricum se pot crapa si deteriora cu usurinta si dupa ti se interzice sa mananci anumite lucruri. 

Aparatul dentar reprezinta alegerea cea mai buna pentru indreptarea dintilor sau remedierea oricarei alte probleme de natura ortodontica. Am auzit de la prieteni ca aparatele dentare se pot strica si ele, in ciuda faptului ca au costuri ridicate, totul din lipsa de profesionalism a medicului sau neatentia pacientilor. Asa ca am intrebat pe toata lumea unde si-a aplicat dispozitivul si daca este multumit, iar la finalul micului meu sondaj am decis ca cel mai bun loc este ProDent Clinic. Dupa cateva teste si radiografii, medicul a stabilit ca cea mai buna solutie in cazul meu este un aparat dentar metalic, clasic, cel de care toata lumea se fereste. Insa eu l-am ales pe acesta deoarece promite cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp, astfel ca am decis sa imi sacrific zambetul pret de un an. 

Oricum, cine isi doreste poate sa aleaga dintr-o gama larga de produse, deoarece cabinetul le pune la dispozitie o multime de aparate dentare, care cu siguranta ca ii pot satisface pana si pe cei mai pretentiosi dintre noi. Iar aceste dispozitive vin in ajutorul nostru pentru ca au menirea de a ne asigura nu numai zambetul frumos pe care ni-l dorim cu totii, ci si buna functionare a cavitatii orale. Medicii m-au informat cu privire la fiecare pas, astfel ca stiu ca daca exista o problema sau o dereglare a dintilor, atunci viata noastra ne este afectata, chiar daca rezultatele negative nu sunt evidentiate imediat. 

Astfel, dupa experienta placuta de care am beneficiat, pot sugera oricui sa mearga la ProDent Clinic, chiar daca nu are nevoie de aparat dentar, macar pentru un simplu control, pentru ca macar pot fi prevenite orice afectiuni. Sau poate noi credem ca nu suferim de nicio afecitune, insa medici pot descoperi carii ascunse sau faptul ca muscatura nu se efectueaza in mod corespunzator. Daca va este frica de faptul ca aparatele dentare sunt inestetice, le puteti alege pe cele linguale care sunt invizibile datorita faptului ca sunt amplasate pe partea interioara a dintilor, iar cei din jur nu vor sti secretul. Cabinetul este foarte bine echipat, nu cred ca lipsea nimic, toate aparatele erau noi si moderne, asa ca m-am simtit in siguranta ori de cate ori m-am prezentat la clinica pe toata durata tratamentului.

No comments:

Post a Comment