Saturday, July 2, 2016

Care sunt avantajele peretilor cortina din aluminiu?Peretii cortina din aluminiu sunt foarte des intalniti in cazul cladirilor moderne, intrucat acestia presupun o modalitate ideala de a infrumuseta o noua constructie intr-o perioada redusa de timp. In ziua de azi, peretii cortina sunt disponibili atat in cazul locuintelor private, cat si celor de natura comerciala. Deoarece peretii sunt foarte durabili si asigura o durata de viata de peste 50 de ani, acestia devin din ce in ce mai populari.

Care sunt avantajele peretilor cortina din aluminiu?

Unul dintre marile avantaje aduse de acest sistem este faptul ca orice cladire, indiferent daca este una noua sau una veche, renovata, poate beneficia de peretii cortina. De asemenea, sistemul protejeaza si infrumuseteaza in acelasi timp o constructie, iar montajul este usor de efectuat, in cel mai scurt timp. 

In plus, aluminiul este un material destul de flexibil, care promite siguranta in cazul cutremurelor, in timp ce vantul sau conditiile meteorologice extreme nu pot aduce niciun prejudiciu.

Lista avantajelor continua si cu asigurarea unei izolari grozave atat fonice, cat si termice, intretinere usor de efectuat, greutate foarte redusa si posibilitatea de personalizare in functie de preferinte si necesitati. Cu alte cuvinte, peretii cortina din aluminiu se pot adapta in functie de orice cladire.


Acest tip de pereti este preferat de multi constructori datorita faptului ca permite modelarea pana la cele mai mici detalii. Exista mai multe tipuri de pereti cortina: clasic, modular, semistructural sau structural, iar fiecare dintre acestea prezinta diferite proprietati. Cel mai popular sistem este cel structural si presupune existenta unor elemente verticale si orizontale in cadrul carora se fixeaza fie panouri opace, fie transparente pentru a permite intrarea luminii in cladire. La acestea se adauga si sistemele de prindere, fixare si finisare alaturi de ferestrele termoizolante pentru evitarea pierderii inutile a caldurii.

No comments:

Post a Comment