Friday, July 1, 2016

Cazare in Regim hotelier la Baia MareOrice vacanta reusita presupune alegerea unui loc de cazare confortabil, la preturi decente si cu conditii multumitoare pentru toti membrii familiei. Pe langa unitatile de cazare traditionale, hoteluri si pensiuni, tot mai multi turisti romani tind sa opteze pentru regimul hotelier atunci cand isi petrec vacantele, deoarece au parte de cateva avantaje.


Unul dintre cele mai importante orase din nordul tarii, Baia Mare este adesea omis de pe itinerariile turistilor, insa datorita faptului ca sunt disponibile tot mai multe apartamente ce pot fi inchiriate in regim hotelier, numarul acestora devine din ce in ce mai mare in fiecare an. In primul rand, regimul hotelier asigura un pret mai mic pentru conditii cel putin la fel de bune ca cele din hoteluri sau pensiuni. De asemenea, oaspetii beneficiaza de confort superior, locatii splendide, intimitate si servicii preferentiale.

Asadar, cine nu isi doreste o suprafata mai mare a apartamentului in care se cazeaza, decat o camera de hotel de cel mult 15 metri patrati cu un spatiu insuficient chiar si pentru doua persoane? Cei care isi doresc o vacanta plina de intimitate trebuie sa opteze pentru regimul hotelier deoarece este cea mai buna modalitate de a evita aglomeratia si holurile ticsite cu angajati ale hotelurilor.

Regimul hotelier asigura un confort similar cu cel de acasa, de unde nu lipsesc internetul wireless sai aerul conditionat ce pot fi folosite gratuit, in timp ce bucataria proprie reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje, in special pentru familiile cu copii. Acestia pot gati la orice ora cate o masa savuroasa si sanatoasa pentru cei mici, fara a mai fi nevoie de apelarea la restaurante costisitoare. Asadar, cine isi doreste mai multa libertate, flexibilitate, confort, intimitate, preturi bune, dotari si o suprafata superioara, atunci regimul hotelier Baia Mare poate reprezenta solutia ideala.

No comments:

Post a Comment